Jojoba Oil

Опис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
AHA кислоти
Сквалан
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Алерген
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Алое
Алерген
AHA кислоти
Силікони
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
Пептиди
Кераміди
Ретиноїди (Вітамін А)
AHA кислоти
Вітамін Е
Водорості
Вітамін С
Олії
Мікроголки (спікули)
Пептиди
Вітамін Е
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Зелений чай
Вітамін Е
Алое
Олії
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
Зелений чай
Кераміди
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
Сквалан
Кераміди
AHA кислоти
Сквалан
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії
Силікони
Ретиноїди (Вітамін А)
















