ethanol

Назва інгредієнта:
ethanol
Рівень безпеки:
Допустимо
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Спирт (також відомий як етанол у косметичній промисловості) — це прозора безбарвна рідина, яка використовується в різноманітних косметичних продуктах. Інгредієнт етанол зазвичай вказується на продуктах як денатурований спирт. Денатурований спирт або етанол означає, що він був оброблений денатурантом, який робить препарат непридатним для пиття. Спирт допомагає ретельно очистити шкіру та вбиває будь-які мікроорганізми, які можуть ховатися на поверхні, наприклад грибки, бактерії та віруси. Етанол косметичного класу також зберігає інгредієнти в композиції та запобігає їх роз’єднанню. Хімічна формула алкоголю C2H5OH, він має гострий смак із винним запахом.
Спирт виконує різні функції в косметичній промисловості, тому його можна знайти в широкому діапазоні продуктів - від тональних кремів до лаків для волосся.
Догляд за шкірою: це чудовий інгредієнт для глибокого очищення шкіри та позбавлення від шкідливих мікроорганізмів, які могли знайти свій шлях на поверхні. Він невагомий на шкірі та має властивості швидкого висихання
Декоративна косметика: діє як консервант, що збільшує термін придатності продуктів, а також запобігає розшарування інших інгредієнтів у формулі. Також було доведено, що він покращує адгезійні властивості продукту
Денатурований спирт у косметиці зазвичай готують шляхом бродіння цукру, що міститься в зернових, таких як ячмінь, кукурудза та сорго, або цукру в цукрових буряках і цукровій тростині. Етанол також можна виробляти синтетично в лабораторіях.
Алкоголь може бути токсичним, якщо він є одним із основних інгредієнтів препарату. Занадто велика концентрація етанолу в косметиці або засобах по догляду за шкірою може позбавити шкіру та волосся їх вологи та зробити їх сухими та сверблячими. Крім того, цей інгредієнт не слід використовувати на шкірі, яка була скомпрометована або на якій можна відчути печіння. Рекомендується низька концентрація спирту етанолу та тест на патч перед повним нанесенням.
Останні продукти з цим інгредіентом
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пептиди
Азелаїнова кислота
Кераміди
AHA кислоти
Кераміди
Вітамін Е
Олії
Пептиди
Азулен
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Алерген
Силікони
Олії
AHA кислоти
Вітамін Е
BHA Саліцилова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
PDRN (полінуклеотиди)
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
AHA кислоти
Алерген
Олії
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Прополіс / мед
Вітамін Е
Сквалан
Силікони
Вітамін С
УФ-фільтри
Корінь солодки
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Глина
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
УФ-фільтри
Силікони
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
УФ-фільтри
Силікони
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
УФ-фільтри
Силікони
AHA кислоти
AHA кислоти
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Олії
УФ-фільтри
Кераміди



![[LEVERO] Coloring Shampoo](/cdn/safetymakeup-product_images/levero-coloring-shampoo-pdHwpMQ.webp)











