calcium stearate

Назва інгредієнта:
calcium stearate
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
CAS Номер:
#1592-23-0
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Старат кальцію - це сполука кальцію з сумішшю твердих органічних кислот, отриманих з їстівних джерел. Старат кальцію - це кальційна сіль стеаринової кислоти, яка зазвичай використовується в косметиці. Він служить мастилом, агентом вивільнення цвілі, антиплимковим агентом, емульгуючим агентом, водним відштовхувальним засобом та потовщенням агента. Типові програми для стеарату кальцію включають косметичні основи, порошки для обличчя, тіні для очей, туш, рум'яна та бронзери.
Останні продукти з цим інгредіентом
Ніацинамід (вітамін В3)
Колаген
Зелений чай
Пептиди
Муцин равлика
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Силікони
Олії
Алерген
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
Вітамін Е
УФ-фільтри
Зелений чай
Силікони
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
УФ-фільтри
Алое


