sodium cocoyl sarcosinate

Назва інгредієнта:
sodium cocoyl sarcosinate
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
1-2
Опис
Поверхнево-активна речовина, відома (і використовується) своїми властивостями утворення піни та м’якою очисною здатністю, використовується в продуктах догляду за волоссям і шкірою. Лауроїлсаркозинат натрію є м’якшим, ніж звичайні поверхнево-активні речовини, що містяться в шампунях.
Останні продукти з цим інгредіентом
Famirel Caffeine Shampoo
Famirel 🇮🇱Шампунь для волосся
Алое
Олії
Вітамін Е
Кофеїн
Сквалан
BHA Саліцилова кислота
Пептиди
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.

