sodium carboxymethyl starch

Назва інгредієнта:
sodium carboxymethyl starch
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Карбоксиметилкрохмаль натрію (відомий як CMS) є похідним ефіру крохмалю, отриманим з карбоксиметилкрохмалю. Він розчиняється у воді при кімнатній температурі та утворює безбарвну, прозору та в’язку рідину з емульгуючою дисперсністю та твердою дисперсністю, але вільну від розкладання та токсичності.
Крохмаль - це полісахарид, який міститься в більшості рослин як джерело енергії. Це найважливіший вуглевод у раціоні людей і тварин, оскільки його багато в основних злаках, таких як пшениця, кукурудза та рис. Ізольований, він виглядає як білий порошок і іноді використовується в косметиці для згущення формул або для поглинання.
Останні продукти з цим інгредіентом
Колаген
Кофеїн
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін С
Алерген
Олії
PHA кислоти
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алерген
Водорості
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Пептиди
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Глина
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алое
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алое
Гіалуронова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)







