punica granatum seed oil

Назва інгредієнта:
punica granatum seed oil
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїОпис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Центелла азіатськa
Пептиди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кераміди
Олії
Силікони
AHA кислоти
Олії
PHA кислоти
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Сквалан
BHA Саліцилова кислота
Олії
Зелений чай
Азелаїнова кислота
Вітамін Е
Вітамін С
Алерген
Олії
Прополіс / мед
Гіалуронова кислота
Ресвератрол
AHA кислоти
Кераміди
Олії
УФ-фільтри
Центелла азіатськa
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Пептиди
Олії
AHA кислоти
Водорості
Вітамін Е
Алерген
Олії
Коензим Q10
Вітамін Е
Сквалан
Бакучіол
Вітамін С
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Вітамін Е
BHA Саліцилова кислота
Кераміди
Олії
Глина
Олії
Глина
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Алое
Вітамін Е
Корінь солодки
Силікони
Олії
Зелений чай
Олії
Пептиди
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Сквалан
Алое
Вітамін Е
Олії
Кераміди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
Зелений чай
Пантенол (Вітамін В5)
BHA Саліцилова кислота
Ретиноїди (Вітамін А)
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти











![SVR Ampoule Resist [CBD]](/cdn/safetymakeup-product_images/66c377c2297ffb9d11a95186/SVR-Ampoule-Resist-CBD.webp)




