isoeugenyl acetate

Назва інгредієнта:

isoeugenyl acetate

Рівень безпеки:

Безпечно

CAS Номер:

#93-29-8

Основні функції:

Парфумування

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Алерген
Опис

Опис

Ізоевгенілацетат – це ацетильована версія ізоевгенолу. Він функціонує як м’якша та солодша версія ізоевгенолу з меншою дифузією, проте, як і споріднений спирт, додає приємного тепла до сухих нот аромату.

Часто достатньо трохи цієї речовини, щоб додати привабливого завершення базовим нотам в аромат, який інакше міг би здаватися холодним. Можливо, це можна сприймати як додавання кольору. Його цінність точно не слід недооцінювати.

Раніше використання було необмеженим, але тепер це змінилося, і максимальне використання в готових парфумах за IFRA 51 становить 0,9%. Це порошок, який можна додавати безпосередньо до вашої парфумерної суміші, оскільки він легко розчиняється в інших матеріалах.

Тематичні статті

Тематичні статті

Regulation (EU) 2023/1545: повний список з 82 алергенів для маркування на косметичних засобах

Regulation (EU) 2023/1545: повний список з 82 алергенів для маркування на косметичних засобах

Регламент про косметичну продукцію (ЄС 1223/2009) забезпечує правову основу для готової косметичної продукції на ринку Європейського Союзу. Він встановлює правила для косметичної продукції для забезпе...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Shakylab Island Flowers Deodorant Stick "Island Flowers"
Shakylab Island Flowers Deodorant Stick "Island Flowers"
Shakylab 🇺🇦Антиперспірант

Олії

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.