hydrogenated rapeseed oil

Назва інгредієнта:
hydrogenated rapeseed oil
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
CAS Номер:
#84681-71-0 , 226993-69-7
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїКомедогенність: 3-4
Опис
Простіше кажучи, гідрогенізована ріпакова олія – це рослинна олія без запаху, яка пройшла процес гідрогенізації. Цей тип гідрування передбачає додавання газоподібного водню до нафти, що робить її більш стабільною, а також змінює її структуру, зазвичай змінюючи з рідкого (масляного) стану на напівтвердий стан. На шкірі гідрогенізована ріпакова олія діє як пом’якшувальний, згущувальний засіб і оклюзійний засіб. Як рослинна олія, її антиоксиданти (головним чином сполука, відома як синапінова кислота та вітамін Е) плюс поліненасичені жирні кислоти, такі як високостабільна омега-9 ерукова кислота, допомагають забезпечити шкірі вигляд і відчуття здорової та молодшої, запобігаючи втраті води, відновлюючи поверхню шкіри та збільшуючи запас антиоксидантів у шкірі. Примітка: ріпакова олія також відома як рапсова олія.
Рапсова (ріпакова) олія містить приблизно 85% олеїнової кислоти у вуглецевому ланцюзі вільної жирної кислоти. Гідрогенізована рапсова олія – це прозора рідина жовтого кольору, а не модифікація рослини, виготовлена з рафінованої, вибіленої та дезодорованої олії каноли за допомогою ряду етапів обробки.
Гідрогенізована рапсова олія має чудову термічну стабільність, завдяки чому продукт залишається прозорим навіть при охолодженні. Він також має чудові властивості стійкості до окислення.
Гідрогенізована рапсова олія є чудовим мастильним матеріалом, сумісним з іншими базовими рідинами та присадками, має високу температуру спалаху та низьку температуру застигання. Він також біологічно розкладається, практично нетоксичний і виробляється з відновлюваних ресурсів.
Гідрогенізована рапсова олія має статус GRAS і відповідає 21 CFR 184.1555, що робить її придатною для застосувань, де можливий випадковий контакт з їжею. Він також рекомендований для використання в мастильних матеріалах, які використовуються в екологічно чутливих додатках і можуть бути позначені як кошерний (K) інгредієнт.
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Вітамін Е
Алерген
Сквалан
Олії
Силікони
Кераміди
Вітамін С
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Ретиноїди (Вітамін А)
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Омега жирні кислоти
Олії
Алерген
Вітамін Е
Вітамін F
Сквалан
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін С
Центелла азіатськa
Кераміди
Вітамін Е
Алерген
Олії
Силікони
Бакучіол
Ретиноїди (Вітамін А)
Коензим Q10
Гіалуронова кислота
Колаген
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Вітамін Е
Корінь солодки
Бакучіол
Олії
Водорості
Гіалуронова кислота
Ретиноїди (Вітамін А)
Кофеїн
Вітамін Е
Пептиди
Олії
Кераміди
PDRN (полінуклеотиди)
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Прополіс / мед
Вітамін Е
Олії
Гіалуронова кислота
Пептиди
Кераміди
Олії
Сквалан
Силікони
Вітамін Е
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Вітамін С
Вітамін Е
Олії
Сквалан
Гіалуронова кислота
Пептиди
AHA кислоти
Сквалан
Силікони
Олії
Вітамін Е
Алое
AHA кислоти
УФ-фільтри
Вітамін С
Вітамін С
Вітамін Е
Силікони
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)












