garcinia indica seed butter

Опис
Масло насіння гарцинії Indica (масло кокума)
Масло Кокум - це олія, отримана з насіння плодоносного дерева, відомого як Garcinia indica. В основному культивується в тропічних регіонах Індії. Плоди та насіння дерева кокум використовуються в різних кулінарних, косметичних і медичних цілях. Основний інгредієнт системи лікування Аюрведи.
Гарцинол, його основний компонент, продемонстрував терапевтичний протираковий, протизапальний і антиоксидантний потенціал. Він може зупинити пошкодження клітин, яке може призвести до серйозних захворювань. Антиоксидантна та антимікробна здатність сполук, що містяться в плодах кокуму, є причиною його сильного потенціалу для заспокоєння різних запальних захворювань шкіри. Використовується місцево для полегшення запалення шкіри, спричиненого порізами, опіками та виразками. Масло Кокум, ймовірно, найбільш відоме своєю роллю як потужного пом’якшувача або зволожувача. Його можна використовувати для покращення вмісту вологи майже в кожній частині тіла, включаючи шкіру, губи, стопи, шкіру голови та волосся. Масло кокум не дуже важке. Він легко вбирається шкірою, тому після нанесення не залишає відчуття жирності. Часто чують анекдотику, що масло кокум є хорошим зволожуючим засобом для людей з чутливою шкірою. Масло кокум є ефективним засобом для лікування та запобігання видимим ознакам старіння шкіри, таким як зморшки, зниження еластичності, підвищена ламкість тощо. Здатність масла кокум лікувати ваші прищі, ймовірно, залежить від того, що їх спричиняє, як-от сухість шкіри, надлишок жиру, гормональний дисбаланс або ріст бактерій. Масло кокум вважається некомедогенним, що означає, що воно не закупорює пори. Це навряд чи погіршить ваші висипання в процесі.
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Водорості
Зелений чай
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кофеїн
Гіалуронова кислота
Алое


