caprylic triglyceride

Назва інгредієнта:

caprylic triglyceride

Рівень безпеки:

Цілком безпечно

Основні функції:

Емолент

Рівень EWG:

01

Опис

Опис

КАПРИЛОВІ ТРИГЛІЦЕРИДИ - складні ефіри гліцерину з каприловою та каприковою кислотами, С8-С10 тригліцериди, натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосової олії. Пом'якшують шкіру, не залишаючи важкого жирного відчуття, покращують сенсорні характеристики, розтікання продукту. Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами, мають високу стабільність до окислення. Мають м'які дерматологічні властивості, не є комедогенними; енхансери рекомендуються для косметичних продуктів для розчинення/доставки маслорозчинних активних компонентів і особливо УФ фільтрів. Можуть бути повними або частковими замінник ліпідної фази емульсіях. Поширені як емолент у «oil-free» продуктах, можуть бути використані в косметиці «натурального» напряму.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

TIZO Mineral Sun Defense SPF50
TIZO Mineral Sun Defense SPF50
TIZO 🇺🇸Сонцезахисний крем

УФ-фільтри

Вітамін С

Вітамін Е

Силікони

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.