benzene

Назва інгредієнта:
benzene
Рівень безпеки:
Є застереження
CAS Номер:
#84961-70-6
Основні функції:
Рівень EWG:
10
Опис
БЕНЗОЛ - безбарвна рідина, ароматичний вуглеводень, що отримується при переробці кам'яновугільного або нафтохімічної сировини. Широко застосовується у великотоннажному хімічному виробництві. Легко спалахує. Токсичний, викликає подразнення шкіри. Згідно з ТР ТС 009/2011 заборонено до використання в косметиці (Додаток 1, 47), аналогічна заборона діє в ЄС. В Україні бензол включено до переліку речовин, заборонених для використання в косметичних засобах.
Останні продукти з цим інгредіентом
AHA кислоти
Алерген
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Ніацинамід (вітамін В3)
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Алерген
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Алерген
AHA кислоти
Силікони
Олії
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Прополіс / мед
Алерген
Силікони
Олії
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
Водорості
Алое
Олії
Вітамін Е
Силікони
Корінь солодки
Алерген
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
PHA кислоти
Силікони
УФ-фільтри
AHA кислоти
Вітамін С
Вітамін Е
Силікони
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Силікони
AHA кислоти
Олії
Вітамін Е
Силікони
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти















