anethole

Назва інгредієнта:
anethole
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#104-46-1 / 4180-23-8
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
АлергенОпис
АНЕТОЛ -кристалічна речовина з солодким анісовим запахом, (E)-1-Methoxy-4-(1-propenyl)benzene). Міститься в анісовій, фенхельній, бадьяновій та інших ефірних оліях. Традиційні методи отримання - виділення з ефірних олій - практично втратили своє значення через дорожнечу останніх. Велике промислове виробництво здійснюється з використанням сульфатного скипидару та анізолу. У невеликих кількостях застосовується у парфумерних композиціях. Основна маса витрачається для виробництва харчових ароматизаторів та ароматизаторів для зубних паст.
Тематичні статті
Regulation (EU) 2023/1545: повний список з 82 алергенів для маркування на косметичних засобах
Регламент про косметичну продукцію (ЄС 1223/2009) забезпечує правову основу для готової косметичної продукції на ринку Європейського Союзу. Він встановлює правила для косметичної продукції для забезпе...
Останні продукти з цим інгредіентом
Kevin Murphy Un Tangled Leave In Conditioner
Kevin.Murphy 🇦🇺Кондиціонер для волосся
Пантенол (Вітамін В5)
Силікони
Олії
AHA кислоти
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.





