triethoxysilylethyl polydimethylsiloxyethyl hexyl dimethicone

Назва інгредієнта:
triethoxysilylethyl polydimethylsiloxyethyl hexyl dimethicone
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
СилікониОпис
Триетоксисилілетіл полідиметилсилоксіетил гексил диметикон — це силіконовий полімер, який виконує кілька функцій у косметичних продуктах, зокрема як засіб для пом’якшення шкіри та оклюзію.
Триетоксисилилетил полідіетилсилоксіетил гексил диметикон є різновидом сполуки на основі силікону. Зустрічається у вигляді прозорої, безбарвної, в’язкої рідини.
Засіб для пом'якшення шкіри та кондиціонер для шкіри:
Триетоксисилілетіл полідіетилсилоксіетил гексил диметикон використовується в косметичних продуктах як засіб для пом’якшення шкіри та кондиціонер для шкіри, що допомагає підтримувати шкіру зволоженою та м’якою.
Лікування нерозчинним порошком:
Його в основному використовують для обробки нерозчинних порошків (таких як мінеральні сонцезахисні агенти або пігменти), щоб їх можна було легко та рівномірно розподілити по рецепту, а також на шкірі. Це підвищує ефективність продукту та покращує його загальну дію.
Посилює спорідненість із силіконовою олією:
Ця силіконова рідина підвищує спорідненість продукту з силіконовою олією, що допомагає досягти кращої розподільності та дисперсії продукту. Це гарантує гладке та рівномірне нанесення продукту, що забезпечує краще покриття та ефективність.
Водовідштовхувальний:
Триетоксисилилетил полідіетилсилоксіетил гексил диметикон має водовідштовхувальні властивості, що забезпечує більшу стабільність і довговічність продукту. Це робить його чудовим інгредієнтом у рецептурах кремів, лосьйонів, гелів, косметики, сонцезахисних засобів та інших засобів по догляду за шкірою.
Тематичні статті
Dimethicone: що це за інгредієнт і чи безпечний він у косметиці?
Один з інгредієнтів, який ви часто побачите в багатьох продуктах, — це диметикон, поширений компонент у численних косметичних формулах. Якщо ви вже цікавилися диметиконом, то, напевно, натрапляли на т...
Останні продукти з цим інгредіентом
Коензим Q10
Зелений чай
Силікони
УФ-фільтри
Прополіс / мед
Вітамін Е
Глина
УФ-фільтри
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
УФ-фільтри
Силікони
Вітамін С
Вітамін Е
Силікони
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Корінь солодки
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Кераміди
Силікони
Корінь солодки
Вітамін С
Водорості
Вітамін Е
УФ-фільтри
AHA кислоти





