symphytum officinale leaf extract

Назва інгредієнта:
symphytum officinale leaf extract
Рівень безпеки:
Середня безпека
Основні функції:
Рівень EWG:
04
Опис
ЖИВОКОСТ ЛІКАРСЬКИЙ (Symphytum officinale) - багаторічна трав'яниста рослина сімейства бурачникових. Коріння Ж.Л. містять алантоїн, алкалоїди, холін, дубильні речовини та крохмаль, органічні кислоти, слизу, ефірну олію; у нирках та пилок живокосту – фітогормони. Ж.Л. відноситься до отруйних рослин. У медицині застосовують обмежено. У шампунях від лупи, лосьйонах для жирної і млявої шкіри використовується як компонент з в'яжучою і загоючою дією.
Коріння та листя живокосту містять алантоїн, речовину, яка сприяє росту нових клітин шкіри, а також інші речовини, які зменшують запалення та зберігають шкіру здоровою. Мазі живокосту використовувалися для лікування синців, а також розтягнень м’язів і зв’язок, переломів, розтягнень, розтягнень і остеоартриту.
Небезпечні речовини живокосту також всмоктуються через шкіру, тому шкідливі речовини можуть накопичуватися в організмі. Будьте обережні, якщо використовуєте мазь, що містить живокіст, і ніколи не наносьте живокіст на пошкоджену шкіру.
Окопник містить речовини, які сприяють відновленню шкіри, включаючи алантоїн, розмаринову кислоту та дубильні речовини. Він також містить отруйні хімічні речовини, які називаються алкалоїдами піролізидину.
Продукти з живокосту заборонені в США та багатьох європейських країнах, але ви все ще можете знайти креми та мазі для шкіри.
Це вважається небезпечним через піролізидинові алкалоїди, які містить живокіст. Це небезпечні хімічні речовини, які можуть спричинити рак, серйозні пошкодження печінки та навіть смерть, якщо ви їх споживаєте. З цієї причини Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів і європейські країни заборонили пероральні продукти живокосту.
Останні продукти з цим інгредіентом
Гриби
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Корінь солодки
AHA кислоти
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Олії
Водорості
Вітамін Е
Вітамін С
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Силікони
AHA кислоти
Кофеїн
Пептиди
Алое
BHA Саліцилова кислота
Вітамін С
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Азулен
Олії
Силікони
AHA кислоти
Кераміди
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Алое
Водорості
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Зелений чай
Олії
Корінь солодки
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Силікони
Вітамін С
Сквалан
BHA Саліцилова кислота
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
Олії
Колаген
Силікони
AHA кислоти
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Алое
Олії
Прополіс / мед
Пантенол (Вітамін В5)
УФ-фільтри
Вітамін С
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Алое
Кофеїн
Пантенол (Вітамін В5)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Зелений чай
Вітамін Е
AHA кислоти
Омега жирні кислоти
Пептиди
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Олії
Силікони
УФ-фільтри
Вітамін Е
Водорості
Олії











