soy isoflavones

Опис
Ізофлавони сої — це специфічні антиоксидантні сполуки, отримані з рослини сої, які мають численні переваги для шкіри. Їх іноді називають фітоестрогенами.
Слід зазначити, що дослідження показали, що ізофлавони сої допомагають безпечно протидіяти певним ознакам змін шкіри під час менопаузи, які пов’язані зі зниженням рівня естрогену. Вони досягають цього шляхом безпечного зв’язування з рецепторами в поверхневих шарах шкіри, щоб підтримувати ділянки, на які вплинула втрата естрогену так, як інші косметичні інгредієнти. Це включає позитивний видимий вплив на еластичність, текстуру, щільність, пружність і зволоження шкіри.
Оскільки ізофлавони сої є потужними антиоксидантами, вони допомагають нейтралізувати негативний вплив факторів навколишнього середовища, одночасно підтримуючи ключові процеси в шкірі, що призводять до підвищення гладкості та пружності.
Не менш вражаючим є те, що дослідження показують, що ізофлавони сої можуть допомогти зникнути стійким змінам кольору, незалежно від того, чи то під впливом сонця чи інших джерел. Вони допомагають зменшити перенесення надлишку меланіну на поверхню шкіри, тим самим помітно зменшуючи гіперпігментацію.
Геністеїн є переважаючим ізофлавоном у сої, і місцево було показано, що він перехоплює певні шкідливі ефекти шкіри, підданої ультрафіолетовому світлу. Це також допомагає шкірі підтримувати кращу міцність на розрив (подумайте про еластичність). Дайдзеїн і еквол — це інші підтверджені дослідженнями соєві ізофлавони для шкіри, кожен з яких має унікальні та перекриваючі переваги.
Останні продукти з цим інгредіентом
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Водорості
Омега жирні кислоти
Гіалуронова кислота
Ресвератрол
Кофеїн
Алерген
Силікони
Олії
Кераміди
Вітамін С
PDRN (полінуклеотиди)
Ніацинамід (вітамін В3)
Пептиди
Сквалан
Поліфеноли
AHA кислоти
Водорості
Омега жирні кислоти
Гіалуронова кислота
Ресвератрол
Кофеїн
Олії
Силікони
Кераміди
Вітамін С
PDRN (полінуклеотиди)
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Силікони
Олії
Корінь солодки
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Сквалан
Пептиди
Кераміди
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Колаген
Вітамін Е
Олії
Корінь солодки
Силікони
Кераміди
Вітамін С
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Гриби
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Олії
Силікони
Корінь солодки
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Вітамін Е







