polyglyceryl-5 polyricinoleate

Назва інгредієнта:
polyglyceryl-5 polyricinoleate
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#29894-35-7
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Полігліцерил-5 полірицинолеат є складним ефіром рицинолеїнової кислоти та полігліцерину. Зазвичай він скорочується як PGPR і працює як емульгатор і кондиціонер для шкіри в косметиці та засобах особистої гігієни. Це в'язка рідина жовтуватого кольору.
Останні продукти з цим інгредіентом
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Силікони
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Зелений чай
Омега жирні кислоти
Пептиди
Вітамін С
Водорості
УФ-фільтри
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Кераміди
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
УФ-фільтри
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Зелений чай
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
Водорості
УФ-фільтри
Алое
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Силікони
Гіалуронова кислота
Корінь солодки
Олії
Пептиди
Вітамін С
УФ-фільтри
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Гіалуронова кислота
AHA кислоти




