pogostemon cablin (patchouli) oil

Назва інгредієнта:

pogostemon cablin (patchouli) oil

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Парфумування

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

ОЛІЯ ПАЧУЛІЄВА -ефірна олія із сухого листя пачулі (Pogestemon patchouli), багаторічної рослини сімейства губоцвітих. Червоно-коричнева або зеленувато-коричнева в'язка рідина з сильним характерним деревно-бальзамічним запахом підвищеної стійкості. До складу олії входять а-і Ь-пачулени, а-гваєн, каріофілен, бульнесен, норпачуленол, пачулієвий спирт та ін. М.п. не має фототоксичного ефекту і знаходить широке застосування в парфумерних композиціях та віддушках для косметики та туалетного мила, засобах для масажу. В ароматерапії використовують П.м. при запаленнях шкірного покриву, і навіть як проти облисіння.
Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Mielle Scalp & Hair Strengthening Oil, Rosemary Mint
Mielle Scalp & Hair Strengthening Oil, Rosemary Mint
Mielle 🇺🇸Сироватка для волосся

Вітамін С

Ретиноїди (Вітамін А)

Алое

Олії

Вітамін Е

УФ-фільтри

Зелений чай

Medik8 Pore Minimising Tonic
Medik8 Pore Minimising Tonic
Medik8 🇬🇧Тонік для обличчя

AHA кислоти

Олії

Гіалуронова кислота

Омега жирні кислоти

PHA кислоти

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.