plankton extract

Назва інгредієнта:
plankton extract
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ВодоростіОпис
Екстракт планктону - це екстракт різноманітної однієї або кількох видів морської біомаси, як-от азотфіксуючі морські водорості, зелені мікроводорості та сині мікроводорості. Випускається у вигляді безбарвної або світло-жовтої рідини з характерним запахом. Він містить різноманітні корисні мінерали, вітаміни та кремній.
Екстракт планктону корисний, як і інші морські водорості. Він містить інгредієнти, які живлять шкіру, очищають її та омолоджують шкіру. Коли ми старіємо, у нашому організмі зменшується кількість необхідних поживних речовин, і в результаті ми починаємо передчасно старіти як зсередини, так і зовні через видимі ознаки, які називаються передчасним старінням шкіри. Коли використовується екстракт планктону, він може задовольнити потребу в основних мікроелементах і допомогти омолодити та освіжити шкіру. Це також корисно для лікування проблем шкіри, таких як целюліт. Він певним чином впливає на метаболізм жирів і, таким чином, може усунути проблему, пов’язану з целюлітом на шкірі. Крім того, будучи відносно недавнім відкриттям, дослідження показало, що використання екстракту планктону може покращити еластичність і міцність шкіри. Це може зробити шкіру більш пружною та зміцнити захисний бар’єр. Він також корисний для чутливої та подразненої шкіри. Він також живить фолікули волосся, робить їх блискучими та сильнішими. Його можна використовувати в сироватках проти старіння, антицелюлітних кремах і лосьйонах, засобах після засмаги, масках для волосся та обличчя.
Використовується при лікуванні
Останні продукти з цим інгредіентом
Водорості
AHA кислоти
Сквалан
Пептиди
Алерген
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Водорості
Кераміди
Вітамін С
AHA кислоти
Олії
Пептиди
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Водорості
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Олії
Вітамін Е
Бакучіол
Прополіс / мед
Ніацинамід (вітамін В3)
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Водорості
УФ-фільтри
Олії
Омега жирні кислоти
Водорості
Вітамін Е
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Водорості
AHA кислоти
Глина
Вітамін С
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Водорості
AHA кислоти
УФ-фільтри
Вітамін Е
Олії
Кераміди
Водорості
Вітамін С
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Кофеїн
Вітамін Е
Силікони
AHA кислоти
Водорості
Гіалуронова кислота
Ретиноїди (Вітамін А)
Кофеїн
Пептиди
Вітамін Е
AHA кислоти
Центелла азіатськa
Водорості
AHA кислоти
УФ-фільтри
Вітамін Е
Олії
Кераміди
Водорості
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Вітамін Е
Олії
Сквалан
Кераміди
Вітамін С
Водорості
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
Корінь солодки
AHA кислоти
Вітамін С
Водорості
Гіалуронова кислота
Кофеїн
Вітамін Е
Олії
BHA Саліцилова кислота
Сквалан
AHA кислоти








![[THERAMID] Ceramide Treatment](/cdn/safetymakeup-product_images/63a8d50256b1534b59b44b50/theramid-ceramide-treatment_front_photo_original.webp)







