piper nigrum seed extract

Назва інгредієнта:
piper nigrum seed extract
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
У косметології цінуються такі чотири властивості чорного перцю: стимулююча, розігріваюча, протимікробна та протигрибкова. Застосовується здебільшого в продуктах догляду за волоссям: шампунях, кондиціонерах, активних сироватках і масках для волосся. Дрібне зерно є джерелом марганцю, заліза, калію, вітамінів С і К. Але найхарактернішим для нього є наявність піперіну – алкалоїду, який надає специфічний запах і пекуче-гострий смак. Перець є прикладом речовин з багатими антиоксидантними та антивіковими властивостями. Вони підтримують процеси відновлення шкіри, неглибокі зміни кольору, покращують кровообіг і живлення шкіри, мають антибактеріальну, протизапальну та очищаючу властивості для закупорених пор. Піперин - незвичайне, багатоцільове речовина. Завдяки своїй здатності стимулювати меланоцити, він призначений для тих, хто страждає на вітіліго. Крім того, він детоксикує, стимулює вироблення дофаміну та серотоніну, позитивно впливаючи на наш настрій.
Останні продукти з цим інгредіентом
Olaplex Pro Scalp Rebalancing Concentrate
Olaplex 🇺🇸Ампули для волосся
AHA кислоти
Олії
Гіалуронова кислота
Кераміди
Olaplex N°0.5 Scalp Longetivity Treatment
Olaplex 🇺🇸Пілінг для шкіри голови
Кераміди
Олії
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Rose Inc Softlight Skin-smoothing Hydrating Foundation
Rose inc. 🇬🇧Тональний крем
Вітамін Е
Силікони
Сквалан
Олії
УФ-фільтри
Гриби
I'm From Licorice Clear Pad
I'M FROM 🇰🇷Очищувальні пади
Центелла азіатськa
PHA кислоти
Гіалуронова кислота
Корінь солодки
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.




