ormenis multicaulis oil

Назва інгредієнта:
ormenis multicaulis oil
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїОпис
Ormenis Multicaulis Oil - це летюча олія, отримана з трави марокканської ромашки. Рослина заввишки від 90 до 150 см з дуже опушеним листям і трубчастими жовтими квітками, оточеними білими язичками. Родом з північно-західної Африки та півдня Іспанії. Олія переганяється в Марокко. Має віддалену спорідненість з німецькими та римськими сортами за ботанікою, але не схожий на них фізично.
Підходить для чутливої шкіри. Отриманий з рослини за допомогою процесу дистиляції з водяною парою, він, як кажуть, має багато цілющих властивостей при місцевому застосуванні та блакитний колір. Традиційно використовується в ароматерапії, воно також допомагає заспокоїти та очистити розум.
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Корінь солодки
Центелла азіатськa
Олії
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Ніацинамід (вітамін В3)
Корінь солодки
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Зелений чай
Олії




