neopentyl glycol diethylhexanoate

Назва інгредієнта:
neopentyl glycol diethylhexanoate
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Діетилгексаноат неопентилгліколю є складним ефіром неопентилгліколю, розчинника та агента, що покращує текстуру, і 2-етилгексанової кислоти, інгредієнта для кондиціонування шкіри.
Цей інгредієнт для догляду за шкірою допомагає шкірі утримувати вологу завдяки своїм пом’якшувальним властивостям. Пом’якшувальні інгредієнти утворюють захисний шар на шкірі, утримуючи так необхідну вологу всередині, а також забезпечуючи відчуття м’якості шкіри.
Він також використовується як неводний загусник у продуктах по догляду за шкірою.
Як вихідний матеріал діетилгексаноат неопентилгліколю виглядає як світло-жовта або прозора рідина.
Комісія експертів з огляду косметичних інгредієнтів визнала діетилгексаноат неопентилгліколю безпечним для використання в косметиці на нинішньому широкому діапазоні рівнів (0,9-57%).
Останні продукти з цим інгредіентом
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Алое
Вітамін Е
Кераміди
УФ-фільтри
Силікони
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Вітамін С
Алерген
Олії
Омега жирні кислоти
Водорості
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Силікони
Омега жирні кислоти
Водорості
УФ-фільтри
Силікони
Гіалуронова кислота
PDRN (полінуклеотиди)
Водорості
УФ-фільтри
Силікони
Пептиди
Вітамін Е
Водорості
Олії
Сквалан
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
УФ-фільтри
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
УФ-фільтри
Олії
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Олії
Сквалан
Силікони
Вітамін С










