morinda citrifolia fruit extract

Назва інгредієнта:
morinda citrifolia fruit extract
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Morinda Citrifolia Fruit Extract (екстракт ноні) – екстракт містить вітаміни, мінеральні речовини, ензими, флавоноїди, сапоніни, амінокислоти. Запобігає в'яненню шкіри, насичує її енергією, очищає шкіру. Використовується у засобах для догляду за шкірою обличчя будь-якого типу.
Morinda citrifolia, також відома як ноні/сирний плід/індійська шовковиця, є плодоносним деревом. Його батьківщиною є Південно-Східна Азія, Австралія та Індія. Зазвичай росте в тінистих лісах, також може рости в солончаках і в умовах посухи. Сік плодів і екстракт листя використовують в харчових, лікувальних і косметичних цілях. З плодів видаляють кісточки, а м’якоть центрифугують для отримання прозорого соку. Він містить активні інгредієнти, такі як дамнакантол-антрахінон глікозид, різні вітаміни, такі як вітамін С і Е, бета-каротин, урсолова кислота, галова кислота, полісахариди, жирні кислоти, флавоноїди, стерини та полісахариди.
Як згадувалося раніше, екстракт Ноні містить багато цінних вітамінів, мінералів та інших активних компонентів. Він діє як засіб для відновлення шкіри, оскільки з віком природна здатність нашої шкіри до омолодження зменшується. Таким чином, коли екстракт ноні наноситься на поверхню шкіри, він швидко вбирається шкірою та надає благотворний ефект. Має протизапальні властивості. Шкіра через вплив шкідливих УФ-променів пошкоджується, утворюються плями та зморшки через фотостаріння. Екстракт з листя і плодів дерева уповільнює це старіння клітин. Він стимулює регенерацію нових клітин шкіри, утримує вологу, а також покращує вироблення колагену. Він відіграє важливу роль у підтримці еластичності та пружності шкіри. Він використовується у складі багатьох засобів особистої гігієни та догляду за шкірою.
Останні продукти з цим інгредіентом
Силікони
Зелений чай
Олії
Центелла азіатськa
УФ-фільтри
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Водорості
Вітамін Е
Олії
Корінь солодки
Гіалуронова кислота
Сквалан
Силікони
BHA Саліцилова кислота
Сквалан
Поліфеноли
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Вітамін Е
Олії
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кераміди
AHA кислоти
Олії
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)
PDRN (полінуклеотиди)
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Кераміди
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Олії
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)
Водорості
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Кераміди
Вітамін Е
Алое
Глина
Зелений чай
Олії
AHA кислоти
Корінь солодки
BHA Саліцилова кислота
Зелений чай
Кофеїн
Олії
Водорості
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Корінь солодки
Алое
Зелений чай
Олії
Гриби
Центелла азіатськa
Водорості
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Кераміди
Корінь солодки
Гіалуронова кислота
Корінь солодки
Центелла азіатськa
Зелений чай
PHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
BHA Саліцилова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Алерген
AHA кислоти
Вітамін С
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
HCA кислоти
Вітамін Е
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Олії
Гіалуронова кислота
Колаген
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
Алое
Силікони
Олії
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Гриби
Корінь солодки
Олії
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Водорості
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай















