monoi seed oil

Назва інгредієнта:

monoi seed oil

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Парфумування

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

Monoï — давнє таїтянське слово, що означає «запашна олія», і продукт є частиною давно встановленої косметичної практики серед таїтян. Красиві таїтянки, «Vahines», щодня використовують Monoï de Tahiti, щоб зволожити та захистити свою шкіру та кондиціонувати волосся.

Monoi, вимовляється як «mah-noy», — це сильнодіюча олія, виготовлена із замочування квітів таїтянської гарденії в кокосовій олії. Ця насичена потужна олія сприяє глибокому омолодженню шкіри.

MONOI TIARE TAHITI — французько-таїтянська косметична олія, виготовлена з чистого кокосового масла та аромату «тіаре», квітки таїтянської гарденії.

Monoi - це заспокійлива та захисна олія, яка проникає та зволожує верхні шари епідермісу, живлячи та розгладжуючи шкіру. У Полінезії Monoi використовується як зволожувач для всього тіла, щоб захистити шкіру від висихання інтенсивного тропічного сонця, різких вітрів і солоної води.

Monoi допомагає зволожити, зміцнити, оживити, зволожити та живити волосся всіх типів, надаючи вашому волоссю міцність і блиск. Відновлювальні та кондиціонуючі властивості Monoi роблять волосся м’яким, еластичним і блискучим.

Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Hadat Cosmetics Hydro Miracle Hair Serum
Hadat Cosmetics Hydro Miracle Hair Serum
Hadat Cosmetics 🇮🇱Сироватка для волосся

Олії

Силікони

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.