lauryl/myristyl polyricinoleate

Назва інгредієнта:
lauryl/myristyl polyricinoleate
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
Лаурил/міристилполірицинолеат — це органічна сполука, отримана з лауринового та миристилового спиртів (жирних спиртів, присутніх у кокосовій і пальмовій олії) і рицинолевої кислоти (жирної кислоти, яка міститься в касторовій олії).
Походячи з сімейства натуральних зволожувачів, він забезпечує чудове відчуття після сухого волосся. Волосся стає зволоженим і слухняним. Завдяки своїм властивостям його також можна використовувати в продуктах для дітей.
Він має кондиціонуючі властивості та використовується в догляді за волоссям, щоб забезпечити зволоження та зробити м’яке відчуття, що полегшує укладку.
Порівняно з кватами та силіконами лаурил/міристил полірицинолеат також безпечніший для навколишнього середовища. Будучи легко розкладаним матеріалом, він не накопичується та не впливає на водні організми, включаючи водорості та ракоподібних; іншими словами, він не демонструє токсичності для навколишнього середовища. Крім того, лаурил/міристил полірицинолеат виготовляється із сировини, яка містить 100% відновлюваного вуглецю, і використовує процес, заснований на конденсації. Тому він підходить до косметики, сертифікованої Cosmos.
Останні продукти з цим інгредіентом
Гіалуронова кислота
Гриби
Алерген
AHA кислоти
