ketoconazole

Назва інгредієнта:
ketoconazole
Рівень безпеки:
Середня безпека
CAS Номер:
#65277-42-1
Основні функції:
Рівень EWG:
07
Опис
Кетоконазол − це синтетична похідна імідазолдіоксолану, що проявляє фунгіцидну та фунгістатичну активність щодо дерматофітів, таких як Trichophyton sp., Epidermophyton sp., Microsporum sp., і дріжджів, таких як Candida sp. та Malassezia furfur (Pityrosporum ovale). Шампунь із кетоконазолом швидко зменшує лущення та свербіж, які часто асоціюються з лупою, себорейною екземою та висівкоподібним лишаєм.
Більшість дорослих та дітей віком від 12 років можуть використовувати шампуні з кетоконазолом. Креми з кетоконазолом можуть використовувати більшість дорослих віком від 18 років.
Останні продукти з цим інгредіентом
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.
