helichrysum italicum flower oil

Назва інгредієнта:
helichrysum italicum flower oil
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїОпис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Силікони
Водорості
AHA кислоти
Алерген
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
AHA кислоти
Алерген
Силікони
BHA Саліцилова кислота
Олії
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
AHA кислоти
Корінь солодки
Гіалуронова кислота
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
AHA кислоти
Алое
Силікони
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Вітамін С
УФ-фільтри
Зелений чай
УФ-фільтри
Олії
Силікони
Зелений чай
УФ-фільтри
Силікони
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
BHA Саліцилова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
Зелений чай
Олії
BHA Саліцилова кислота









