Ethylhexyl pelargonate

Назва інгредієнта:

Ethylhexyl pelargonate

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Рівень EWG:

01

Комедогенність: 2

Опис

Опис

Ethylhexyl Pelargonate ester – це нежирний пом’якшувальний ефір із швидким поглинанням і відчуттям сухості. Він знаходить численні застосування в косметичних засобах і продуктах особистої гігієни, таких як безмасляні засоби для макіяжу та зниклі креми. В антиперспірантах він використовується як засіб проти закупорки. У кремах для шкіри та після гоління забезпечує дуже м’яке розкішне відчуття. Він також використовується для зменшення глазурування в пресованих порошках і для збільшення віддачі в стрижневих продуктах.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Arencia Pore Melt Phyto PDRN Cleansing Balm
Arencia Pore Melt Phyto PDRN Cleansing Balm
Arencia 🇰🇷Гідрофільний бальзам

Зелений чай

Центелла азіатськa

PDRN (полінуклеотиди)

Гіалуронова кислота

УФ-фільтри

Кераміди

Пантенол (Вітамін В5)

Олії

Round Lab Birch Juice Moisturizing Peeling Cleansing Oil
Round Lab Birch Juice Moisturizing Peeling Cleansing Oil
Round Lab 🇰🇷Гідрофільна олія

УФ-фільтри

Гіалуронова кислота

Олії

Алерген

Центелла азіатськa

Tocobo Calamine Pore Control Cleansing Oil
Tocobo Calamine Pore Control Cleansing Oil
Tocobo 🇰🇷Гідрофільна олія

Силікони

Олії

Tocobo Calamine Pore Control Cleansing Oil
Tocobo Calamine Pore Control Cleansing Oil
Tocobo 🇰🇷Гідрофільна олія

Силікони

Олії

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.