c18-21 alkane

Назва інгредієнта:
c18-21 alkane
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#64742-46-7
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Опис
C18-21 алкан – це суміш вуглеводнів, яка зазвичай використовується в косметиці як пом’якшувальний засіб. Він надає засобам шовковистої, гладкої текстури та допомагає зволожувати та пом’якшувати шкіру без жирного залишку.
Останні продукти з цим інгредіентом
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Зелений чай
Силікони
Олії
Кофеїн
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Вітамін С
Корінь солодки
Силікони
Олії
Алое
УФ-фільтри
Вітамін Е
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Вітамін С
Корінь солодки
Силікони
Олії
Алое
Вітамін Е
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Корінь солодки
Силікони
Олії
Вітамін Е
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Омега жирні кислоти
Пептиди
Колаген
Кераміди
Водорості
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)




