Argan oil

Назва інгредієнта:

Argan oil

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

Argania Spinosa, наукова назва арганового дерева. Воно походить з Марокко і відоме як дерево-довгожитель, яке живе 120-140 років. Це дуже міцне дерево, якому потрібно мало води, щоб вижити та процвітати.

Масло арганового дерева містить багато компонентів, отриманих з його плодів. Олія відома як арганова олія, відома своєю високою поживною цінністю, як і оливкова олія. Його основними складовими є ненасичені жирні кислоти та вітамін Е. Він діє як антиоксидант, захищаючи шкіру від вільних радикалів і шкідливого впливу навколишнього середовища. Він заспокоює шкіру, зволожує, утримує вологу разом зі шкірою. Діє як пом'якшувальний засіб.

Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Estima Soft Daily Care Shampoo
Estima Soft Daily Care Shampoo
Estima 🇵🇱Шампунь для волосся

Вітамін Е

AHA кислоти

Гіалуронова кислота

REJURAN Moisturizer Hydration Protecting Cream
REJURAN Moisturizer Hydration Protecting Cream
REJURAN 🇰🇷Крем для обличчя

Пантенол (Вітамін В5)

Гіалуронова кислота

Олії

Алое

Вітамін Е

PDRN (полінуклеотиди)

Корінь солодки

Силікони

Сквалан

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.