aniba rosodora (rosewood) wood oil

Назва інгредієнта:
aniba rosodora (rosewood) wood oil
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїОпис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
BHA Саліцилова кислота
Олії
Зелений чай
Олії
Вітамін Е
УФ-фільтри
Глина
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Корінь солодки
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Кераміди
Сквалан
Олії
Вітамін Е
Кераміди
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Сквалан
Центелла азіатськa
PHA кислоти
Олії
Гіалуронова кислота
Зелений чай
BHA Саліцилова кислота
Азелаїнова кислота
Олії
AHA кислоти
Зелений чай
Глина
Зелений чай
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Алое
Вітамін Е
BHA Саліцилова кислота
Омега жирні кислоти







